Nieuwbouw woningen

Woningbouw
Een huis bouwen is een hele investering. U verdient dus de allerbeste bouwkwaliteit. Wij hebben de kennis en ervaring om uw woning te bouwen met zowel innovatieve als traditionele bouwmethodes. Hoe traditioneler er gebouwd wordt, hoe meer keuzevrijheid er is. Anders dan bij prefab-bouw verwerken wij bij traditionele bouw de bouwmaterialen op de bouwlocatie. Daardoor kunt u fasegewijs beslissingen nemen over materialen, indelingen en afwerkingen. U heeft tot de laatste fases in het bouwproces de vrijheid alsnog aanpassingen door te voeren.

Utiliteitsbouw
Het bouwen van een bedrijfspand of ander utiliteitsgebouw is een specialisme. Bouwbedrijf Pos & Zanoli doet dit met zorg, kwaliteit, flexibiliteit en deskundigheid. Met grote betrokkenheid bij de opdrachtgever en diens wensen en eisen bouwt Pos & Zanoli kleine en middelgrote bedrijfsgebouwen.

Bouwen met BIM
Pos & Zanoli investeert in BIM: het Building Information Model. Dit is een digitaal driedimensionaal gebouwmodel waarin alle betrokken partijen tijdens het bouwproces hun gegevens opslaan en bijwerken. Dit verbetert de kwaliteit van de samenwerking, minimaliseert de foutkans en zorgt voor een efficiënter bouwproces. Wij passen BIM toe bij utiliteitsbouw en seriematige woningbouw.

maak de juiste keuze