Restauratie

Wilt u een monumentaal pand laten restaureren? Pos & Zanoli heeft tientallen jaren kennis en ervaring in het in oude luister herstellen van oude panden. Dat doen we met respect voor de toenmalige bouwmethode en de kleinste details. Zodat het gebouw weer als vanouds pronkt en klaar is voor toekomstig gebruik.

Restaureren is een zorgvuldige klus. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, werken we gedurende het gehele proces nauwkeurig samen met u als opdrachtgever en met eventuele andere betrokken partijen. Van het opstellen van het restauratieplan tot uitvoering en oplevering.

Hebt u een gemeentemonument? Dan adviseren wij u over het indienen van de verplichte omgevingsvergunning. Ook helpen we u bij het aanvragen van Cultuurfonds-hypotheek. Dit is een hypotheek met een lager rentepercentage.

Het restaureren van een monumentaal pand is een zorgvuldige klus die specifieke vakkennis vereist. Het vergt inzicht in de bouwhistorie en in constructies en materialen van die tijd. Ook de ontwikkelingsgeschiedenis van een gebouw kan veel waardevolle informatie geven. Onze medewerkers zijn hier speciaal voor opgeleid en beschikken over heel veel praktijkervaring.

 

 

 

maak de juiste keuze