Verbouwen

Pos en Zanoli maakt samen met u nieuwe ontwerpen, verbouwt uw huidige pand, renoveert binnen en buiten, restaureert, bouwt met degelijke materialen en is deskundig.

Pos en Zanoli helpt u, indien gewenst, bij de aankoop en bemiddeling van een bestaand huis. U wilt immers graag alles weten over de bouwkundige staat. Pos en Zanoli is graag uw hulp en brengt eventuele verbouwingskosten omtrent bouwkundige of installatietechnische werkzaamheden voor u in kaart.

Als u meer ruimte nodig heeft om te wonen of te werken, of er is een renovatie nodig, dan helpt Pos en Zanoli u graag dit te realiseren. Wij denken graag met u mee over uw plan en inhoud en bieden begeleiding in het volledige proces.

Op basis van uw wensen, eisen en (financiële) mogelijkheden maken wij een eerste ontwerp. Dat krijgt vorm in ons 3D-pakket. Tijdens de verbouwing werken we volgens een vast bouwproces. Dat zorgt voor een minimale foutkans en een efficiënt traject. Wij bouwen met degelijke materialen, conform de laatste milieueisen.

 

 

 

maak de juiste keuze