http://bouwbedrijfkamphuis.nl/
Bouwmensen Pos & Zanoli B.V. maak de juiste keuze

Specialist in restauratie, renovatie, nieuwbouw en verbouw, voor particuliere en zakelijk opdrachtgevers.

Thuis in restauratie, renovatie en nieuwbouw

Wilt u uw huis of bedrijfspand laten renoveren of restaureren? Wenst u een uitbouw? Of denkt u aan nieuwbouw? Welke bouwwensen u ook heeft, bij Pos & Zanoli bent u op het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring in het opknappen van bestaande monumentale panden en het bouwen van nieuwe woningen en bedrijfspanden. Waarom wij dit zo graag en goed doen? Omdat wij houden van gebouwen met een verhaal. Van degelijke en duurzame bouwwerken die van waarde zijn én blijven.

Van historisch herenhuis tot representatief bedrijfspand

Bouwbedrijf Pos & Zanoli heeft al sinds 1960 een stabiele historie. Door onze ervaringen, kennis, vakmanschap en bereidheid tot samenwerking zijn we een vertrouwd adres in de stad Utrecht en haar omgeving.

In al die jaren heeft het bedrijf een goede naam opgebouwd. Als bouwer én als adviseur voor onze klanten. Wij zijn sterk in restauratie, renovatie, nieuwbouw en verbouw. Van historisch herenhuis en luxe villa tot representatief bedrijfspand. Onze kracht? Vakmanschap, deskundig advies en een goede samenwerking met onze opdrachtgevers. Voor optimaal bouwresultaat.

Onderdeel van Bouwbedrijf Kamphuis 

Op 6 mei 2014 werd een overeenstemming bereikt over de overname door Bouwbedrijf Kamphuis van Bouwbedrijf Pos & Zanoli. Doordat wij onderdeel uitmaken van Bouwbedrijf Kamphuis uit Twente hebben we een personeelsbestand van circa 35 goed opgeleide, Nederlands sprekende vakmensen met veel ervaring.

Door onze kennis kunt u voor alle projecten, groot of klein, bij ons terecht!

Lees meer over Bouwbedrijf Pos & Zanoli